Saturday, 19 November 2011

CONTEST LOVING COUPLE







Act , nih frst time Aena join contest-2 niy . Hehe . Terase excited pulak nak join . 
Pada sesiapa yang mahu join contest ini sila KLIK SINI .

Syarat-2 nya tersangat-2 simple n kalau korang nak tahu semua tu kne ur klik at situ tu yer .

Orait ! Niy picture Aena pertaruh kan :




Sebagai caption :

Saya Nuraina bt Rosman dan Mohammad Nor Azman bin Atan telah menjalin hubungah secara rasmi pada 8Disember 2010 .
Act , sepanjang kami bersame terdapat pelbagai peristiwe yang berlaku . Ada yang epy and ada juga yang sedih . Pernah beberapa kali putus tetapi kemudian nya hati bersatu kembali . Mungkin rase sayang dan cinta yang telah terbina lama ta dapat dipisah kan . 
Aena cuma mampu berharap kami dapat bersame tanpa ada orang ketiga dalam hidup kami serta dapat hidup bahagia utk selama-2 nya .

THE END ! DONE MENAIP ! 

Now antare bloggers yang bertuah :



Terima Ksih Sudi Membaca..Jangan Lupa Follow

6 comments:

  1. hai dear.. thanks coz join.. sweet giler korang..
    sukenye..wish u gud luck :)

    ReplyDelete
  2. nice blog. walking here with a smile. take care.. have a nice day ~ =D

    Regards,
    www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

    ReplyDelete
  3. thankss sume ..
    act , biase2 jerk .. nakk cube masok contest sebab sebelom niyy x penah masok ..

    ReplyDelete
  4. singgah membaca kisah kamu
    follow ur blog dear~

    ReplyDelete